0

Terima kasih Abdul Rahman Law Corp kerana menjadi penaja dalam Paiseh Paigor Pailak. Guys, kalau korang betul ada problem dan perlukan peguam, kau Whatsapp this number 90664196. Kita kongsi sebab dia dah banyak tolong keluarga kita dan brothers kita dalam case dorang. Humble as heck, kita always feel assured bila Rahman dan team dia settlekan case kita.

Kami nak ucapkan setinggi tinggi penghargaan kepada Abang Osman dari Mylustre Media. He was there since we started this podcast journey. He believed in the product, dan dia backing kita dengan product-product hebat dia. Kita tak payah type banyak. XTEN for example, dah tolong banyak org, untuk dapatkan anak, untuk kasi tenaga lama. Bila dia keluarkan product, dia dan team dia research gila babi sebelum keluarkan dipasaran. Korang cuba sebotol dulu. Aku janji korang akan sangkut sampai bila-bila. Korang boleh call 62754123 untuk order stock atau replenish stock XTEN korang sekarang.

PAISEH PAIGOR PAILAK, was proudly brought to you by XTEN for Men and Abdul Rahman Law Corporation.

See you on our next show!