0

Sedang negara bergelumang dengan virus Wuhan, nampaknya masalah nombor satu masih belum diselesaikan — main bini orang.

Baru-baru ini, newsdesk menerima sebuah video di mana seorang lelaki yang dipercayai bernama Hafiz, dikerumuni beberapa lagi lelaki kerana ditangkap menjalinkan hubungan sulit dengan isteri orang.

f8bfa1_09d0e2ff0124488e85947d74cbc310de~mv2 Mata kanan Hafiz kelihatan lebam. Mungkin ditumbuk?

“This is your friend, Mr Hafiz. He already fucked somebody’s wife, going to JB. Right?” soal tukang perakam.

Selain tukang perakam itu, newsdesk mengenal pasti terdapat dua lagi orang lelaki yang ‘menyerang’ Hafiz.

f8bfa1_59bf6435996a4849ae0ae0a4f6b4a09e~mv2 Lelaki kedua (atas, bersinglet hitam) menghempap Hafiz (bawah) agar Hafiz tidak boleh melarikan diri. f8bfa1_31ef22644c1242beb6dd848c00955728~mv2 Fungsi ‘penyerang’ ketiga (berlengan panjang hitam) pula adalah untuk menjauhkan peha Hafiz daripada dikepit agar kemaluannya dapat dilihat.

Video tersebut diteruskan dengan:

“Small cock! Tengok the small cock!” f8bfa1_990fe26680b8440fa8f098e2ee319854~mv2 Hafiz menyembunyikan kemaluannya menggunakan telapak tangannya.

Menurut video itu, Hafiz cuba membawa lari isteri orang, yang juga merupakan ibu kepada dua anak, ke Johor Bahru melalui imigresen Woodlands.

f8bfa1_d5699bf4cca0401fb89e9a93f5e949bb~mv2

Kain baju wanita dan lelaki bersepah di kawasan Hafiz diserang. Mungkin mereka merancang untuk menghilangkan diri buat beberapa hari.

Selanjutnya, rakaman ini, yang tular di Whatsapp and Telegram ini diteruskan dengan sesi ucapan:

“Sekarang lu mau cakap apa dekat members lu semua? Lu cakap ahhh” tanya perakam dengan slanga matrep.

“Saya nak ucapkan terima kasih kepada Acit kerana introduce saya dengan chix ni…” Bukan. Ini bukan jawapan Hafiz. Dude, member tengah kena keropok. Kau rasa dia nak berbual ke?

Inilah jawapan sebenar Hafiz…..Dia tak cakap apa-apa. Sebaliknya, perakam itu menjawab soalan sendiri: “Hafiz kan!! Cari bini orang? Mantat bini orang? Eh mat lu nombor dua lah sial! Bogel kat Singapore! Kepala buto lah mat EHHHH!! Malu lah sial!!”

“Eh tengok lagi konek dia,” tambah salah satu daripada mereka di latar.

Sedang perbualan ini diteruskan, sudut kamera berselang-seli antara close-up muka Hafiz kepada butt crack Hafiz.

Dalam pada itu, bertalu-talu juga mereka menjerit: “Tengok lagi konek dia” dan “Konek kecik lu tengok!”

Video diakhiri dengan kekata: “Cuma lu takda M saja kat lu punya muka.”

M? Mamasita? Mantat? Tolong! Newsdesk tak faham!!

Tiada kelibat wanita dapat dikesan dan video tersebut diakhiri secara mendadak. Tarikh dan masa video ini dirakamkan juga kurang jelas.

Luahan wartawan: Cheating is one thing. Causing hurt and humiliation towards others is to me, a bigger issue. Oklah cheat then either cerai or rujuk semula. Tapi sekarang video dah viral, there will be legal implications as well. I rasa kan next time, fikir masak-masak before you do anything. Causing nuisance and recording it is plainly stupid. Dah lah since korang tak tau behave, tak payah scandal-scandal already.

Ada video viral? Hubungi kami di lelaman rasmi Facebook atau Instagram kami di OKLETSGO!